Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Painless

Spansk mysterium Læs mere
2013
Thriller
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I 'Painless' får neurokirurgen David Martell at vide, at han lider af lymfekræft. En benmarvs-transplantation er hans eneste redning, og derfor må han opsøge sine biologiske forældre, som han ellers ikke har kontakt med.

Mødet med forældrene trækker overraskende tråde tilbage til Den spanske borgekrig og eksperimenter med børn, der ikke er i stand til at føle smerte.

Spanien har markeret sig kraftigt som gyserfilmproducerende nation, først med mexicanske Guillermo del Toros ’Pans labyrint’ (2006), der foregår under Den spanske borgerkrig, og senere med Juan Antonio Bayonas ’Børnehjemmet’ (2007).

’Painless’ er skrevet af manden bag den intense ’[Rec]’ (2007), som blev genindspillet i USA under navnet ’Quarantine’ året efter. Instruktøren Juan Carlos Medina spillefilmsdebuterer med ’Painless’, som han også har været med til at skrive.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.