Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Paradis Kærlighed

Første kapitel af Ulrich Seidls trilogi Læs mere
2013
Drama
120 min
Kan streames på
Blockbuster

Dramaet 'Paradis: Kærlighed' handler om Teresa - en midaldrende kvinde på vej til Kenya på en særlig slags safari. Rygtet blandt veninderne går på, at de smukke, unge kenyanske mænd er vilde med hvide kvinder - og ikke spor kritiske.

Det kræver overvindelse, men snart lærer Teresa at dase på stranden med jævnaldrende, overvægtige kvinder om dagen og forlyste sig med unge, sorte mænd om natten.

Udnyttelsen går begge veje: Kvinderne søger kærlighed og bekræftelse. De unge mænd kræver til gengæld penge til stadig flere syge familiemedlemmer.

Cannes Filmfestivalen var ikke sen til at anerkende Ulrich Seidls drama 'Paradis: Kærlighed', som en af de nominerede til hovedprisen Den Gyldne Palme. Her tabte den dog til en anden østrigsk instruktør, nemlig Michael Haneke med 'Amour'.

Seidls tidligere film, 'Import/Export', blev også vist i hovedkonkurrencen på samme festival i 2007, og instruktøren har til dato modtaget hele 18 priser for sine film rundt om i verden.

Temaet er ikke langt fra den franske/canadiske 'Mod syd' (2005), men stilen er umiskendeligt Seidls egen med et dokumentarisk og foruroligende udtryk.

'Paradis: Kærlighed' er den første del af en trilogi, efterfulgt af Paradis Tro og Paradis Håb, som begge får dansk biografpremiere senere på året.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.