Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Paranormal Activity 4

Dæmonisk besættelse Læs mere
2012
Gyser
95 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Gyseren 'Paranormal Activity 4' foregår fem år efter 'Paranormal Activity 2', hvor Katies nye naboer også kommer i paranormal nærkontakt.

I 2009 blev et ungt par ved navn Katie og Micah terroriseret af en dæmonisk ånd. Det var udgangspunktet for den første Paranormal Activity-film. 

Efterfølgeren, der havde premiere i 2010, var en prequel, der fulgte Katies søster Kristi, som også kommer i berøring med en dæmon.

'Paranormal Activity 3' udkom det følgende år, og den spolede tiden tilbage til 1988, hvor Katie og Kristi er børn. Her bliver pigerne for første gang hjemsøgt af dæmonen.

Man kan næppe fortænke producenterne i at ville fortsætte den lukrative serie. De første tre film har tilsammen blot kostet otte millioner dollars, men indspillet hele 576 millioner dollars! 

Selvom det ikke er den første af sin slags, anses gyserserien for at være en af de mest prominente inspirationskilder til de found footage-film, der bliver produceret i disse år. Instruktøren og skaberen af den første film, Oren Peli, vender tilbage som producer på 'Paranormal Activity 4'.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.