Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Flere fundne rædsels-optagelser Læs mere
2015
Gyser
95 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Gyseren 'Paranormal Activity: The Ghost Dimension' følger en ny familie bestående af faren Ryan, moren Emily og deres lille datter.

Familien er flyttet ind i et nyt hus, hvor de straks finder et videokamera og en kasse med bånd i kælderen. Det går op for dem, at når man kigger igennem kameraets linse, kan man se paranormale væsner, som ellers er usynlige for det blotte øje.

Paranormal Activity-serien er nået til sit femte kapitel, hvis man ikke tæller spin-off-filmen The Marked Ones med. Årsagen til de mange film er enkel: Samlet har serien kostet 18 mio. dollars at producere, og gyserne har indspillet 811,6 mio. dollars på verdensplan.

Derudover er der tale om effektiv uhygge i found footage-traditionen, som denne gang gør brug af 3D for at gøre oplevelsen endnu mere skræmmende.

'Paranormal Activity: The Ghost Dimension' har igen Jessica Tyler Brown og Chloe Csengery på rollelisten som Kristi og Katie. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.