Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Parched

Kan streames på
Amazon Prime
’Parched’ følger fire kvinder i et lille mandsdomineret samfund i Gujarat-provinsen. I centrum står den 32-årige Rani, hvis bedste veninder er den barnløse Lajjo, der er offer for hustruvold, og danserinden/luderen Bijli. De kvindeundertrykkende mekanismer er ved filmens start internaliseret så meget, at Rani selv køber en teenage-brud til sin 17-årige søn Gulab – en voldelig macho, der chikanerer områdets skortefabrikant, der behandler sine kvindelige ansatte som ligeværdige.

Men hvad der starter som en klaustrofobisk horror-historie, ender som en smuk, feministisk frihedsfantasi, og Leena Yadav overskrider en række tabuer i indisk mainstream-film i sin skildring af de fire kvinders længsel efter kærlighed, ømhed og frihed. ’Parched’ er filmet i varme orangerøde nuancer af Russell Carpenter (’Titanic’), der også dyrker Gujarats smukke, farverige klædedragter.
Rating star
5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.