Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Parker

Stjæler fra de rige. Giver til sig selv. Læs mere
2013
Thriller
105 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Rakuten TV Blockbuster Netflix Viaplay

Thrilleren 'Parker' har Jason Statham i titelrollen som en professionel tyv, der arbejder efter et særligt moralkodeks.

Han hverken stjæler fra de fattige eller volder skade på uskyldige mennesker. Men det er en farlig branche, og han bliver forrådt af de folk, som han stolede på.

De efterlader ham med forvisningen om, at han er død, men Parker overlever, og han følger sin tidligere bande til Florida for at få hævn. 

Parker udgiver sig for at være en velhavende texaner på boligjagt og møder Leslie (Jennifer Lopez) - en fraskilt ejendomsmægler med en nedadgående karriere og med et sidste håb om at tjene gode penge.

Actioneksperten Jason Statham (The Expendables-filmene, Crank 1-2 og Transporter-serien) spiller titelrollen i denne thriller, der er instrueret af alsidige Taylor Hackford. Hackford vandt en Oscar for kortfilmen 'Teenage Father' i 1978 og har siden stået bag film som 'Djævlens advokat' (1997) og 'Ray' (2004). 

'Parker' er baseret på bogen 'Flashfire' af Donald E. Westlake, der indgår som en del af en romanserie om mestertyven Parker, hvoraf flere har været filmatiseret (som bl.a. 'Point Blank', 'Payback' og 'The Outfit'). Statham flankeres af Jennifer Lopez (Out of Sight) og Nick Nolte (48 Hrs.).

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.