Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Patti Cakes

En rappers kamp Læs mere
2017
Drama
109 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Musik-dramaet 'Patti Cake$' (Patti Cakes) er underdog-historien om den aspirerende rapper Patricia Dombrowski, aka Killa P, aka Patti Cake$.

I en hård hverdag, hvor den overvægtige pige må høre på grimme kommentarer og kæmper for både at betale sin mors husleje og mormors hospitalsregninger, er hiphop-musikken hendes eneste udvej.

Patti slår sig derfor sammen med sin ven, inderen Jheri, goth-musikeren Bastard og sin egen mormor, Nana, og den noget umage kvartet begynder pludselige at øjne muligheder.

Instruktør Geremy Jasper har tidligere stået bag flere musikvideoer, bl.a. med Selena Gomez, og har selv skrevet alle hiphop-filmens tekster, mens skuespillerinden Danielle Mcdonald har lært at rappe op til filmen. 

Drømmen om en musikkarriere er tidligere set på film, som med den kendte rapper Eminem, der i det semi-biografiske drama 8 Mile viser sin kamp mod berømmelse, og i de senere år har vi set flere populære hiphop bio-pics som Straight Outta Compton og All Eyez on Me. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.