Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

People Like Us

2012
Drama
114 min
Kan streames på
Blockbuster

I dramaet 'People Like Us' dør Sams far, og da han kommer hjem til begravelsen efter en lang periode uden kontakt, håber han i det mindste på en mindre arv, der kan hjælpe ham ud af det seneste bekneb.

Der er dog intet at komme efter, for i et brev har faren efterladt alle sine penge til en dreng ved navn Josh Davis - en fuldstændig ukendt person for Sam (Chris Pine). Det viser sig, at den hårdtprøvede Josh er søn af kvinden Frankie (Elizabeth Banks), som Sam mistænker for at være sin egen ukendte søster.

Uden at fortælle hvem han egentlig er, og uden at have givet arven videre til den retsmæssige ejer, tager Sam kontakt til den lille familie, som han udvikler et venskab til.

Chris Pine og Elizabeth Banks hører efterhånden blandt de veletablerede navne i Hollywood, og de spiller over for hinanden i selskab med den rutinerede Michelle Pfeiffer. 

'People Like Us' er skrevet og instrueret af Alex Kurtzman, der debuterer som spillefilmsinstruktør, men som tidligere har skrevet manuskript til store blockbusters som fx 'Mission: Impossible III' (2006) og 'Star Trek' (2009), hvor sidstnævnte også havde Chris Pine i hovedrollen.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.