Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Perfect Mothers

Dobbelt op på Ødipus-komplekset Læs mere
2013
Drama
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster HBO Nordic

'Perfect Mothers' handler om Lil og Roz, der er livslange veninder, som er vokset op som naboer i en idyllisk by nær havet. Som voksne er deres to store teenagesønner ligeledes blevet tætte venner.

Under den varme sol begynder uventede følelser at vokse, og de to mødre forelsker sig i hinandens sønner. Kvinderne kaster sig hovedkulds og hensynsløst ud i romancen, men de nye forhold må selvfølgelig holdes hemmelige for hverken at støde lokalsamfundet eller de resterende familiemedlemmer.

Naomi Watts (Diana) og Robin Wright (The Girl with the Dragon Tattoo) spiller de centrale titelroller, mens sønnerne, der flirter med Ødipuskomplekset, spilles af Xavier Samuel (The Twilight Saga: Eclipse) og James Frecheville (Animal Kingdom).

Det er kvinden bag Coco før Chanel (2009), Anne Fontaine, der har filmatiseret den Pulitzer-prisvindende Doris Lessings novellesamling 'The Grandmothers' fra 2003.

'Perfect Mothers' er skrevet af Christopher Hampton, som har god erfaring med uortodokse kærlighedsrelationer fra film som 'Dangerous Liaisons' (1988) og Atonement (2007).

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
2.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.