Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Perfect Storm (2000)

Thriller
130 min
Kan streames på
iTunes Viaplay SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

I filmen 'The Perfect Storm' forlader fiskekutteren Andrea Gail havnen for at hive en sidste god fangst ombord, men besætningen har ingen anelse om, at der ude i Nordatlanten venter en storm, som bliver den værste nogensinde.

Kaptajn Billy Tyne (George Clooney) er en veteranfisker, som er inde i en dårlig fangststime. Tyne er overbevist om, at han kan vende sin lykke ved, på den sidste tur på sæsonen, at tage helt ud til den fjerne banke Flemish Cap, som er kendt for sin righoldige fiskebeholdning. Andrea Gail stævner ud med seks fiskere ombord.

Ud over Tyne er der Bobby (Mark Wahlberg), som desperat mangler penge til at starte et nyt liv med sin kæreste; Murph, en aldrende fisker, som forsørger sin kone og sit barn; Alfred, en munter jamaicaner med kvindetække; Bugsy, en venlig lokal uden familie og i sidste øjeblik den mærkelige Sully, som kender Murph.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.