Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Perfect Strangers

Venner til middag Læs mere
2016
Komedie
97 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I det italienske komedie-drama 'Perfect Strangers' sætter syv venner hinanden på en prøve: Kender de virkelig hinanden så godt, som de tror, de gør?

Under et middagsselskab foreslår værtinden Eva en dristig leg: Alle lægger deres telefoner på bordet og skal resten af aftenen dele de opkald og beskeder, de modtager, for at bevise, at de intet har at skjule for hinanden.

Men mobiltelefonerne holder på flere hemmeligheder, end nogen af middagsgæsterne i virkeligheden vil indrømme, selv overfor deres partnere og familiemedlemmer. Aftenen udvikler sig på dramatisk vis, og mindst ét ægteskab går i opløsning som følge af afsløringerne.

'Perfect Strangers' er et moderne kammerspil, som næsten udelukkende foregår på én location og udspiller sig over en enkelt aften. Filmen tackler det meget rettidige spørgsmål om, hvorvidt mobiltelefonerne har frataget os muligheden for at have et privatliv. (copyright: kino.dk)
Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.