Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Pixels

Pac-Man angriber! Læs mere
2015
Science Fiction
106 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Rakuten TV Blockbuster Netflix

'Pixels' er en science fiction-komedie, hvor rumvæsner har misforstået gamle 8-bit spil fra 80erne som en krigserklæring og angriber Jorden i skikkelse af karakterer og elementer fra spillene.

Præsidenten Will Cooper står over for en tilsyneladende umulig opgave, og han ser intet andet valg end at bekæmpe rumvæsnerne med tidligere arkademestre.

Derfor hidkalder han tre studiekammerater, Brenner, Eddie og Ludlow, til at hjælpe sig. Ingen af dem har dog regulær militærerfaring, så officeren Violet slutter sig til den umage gruppe, der skal beskytte Jorden mod invasionsmagten.

Filmen er baseret på en fransk animeret kortfilm fra 2010 af samme navn, der i sin enkelthed går ud på at kombinere ruminvasion med nostalgiske karakterer fra computerspillenes verden som Pac-Man og Space Invaders.

Nogle af komediegenrens største stjerner spiller hovedrollerne med Adam Sandler og Kevin James øverst på plakaten. Josh Gad var skæg i The Wedding Ringer, og Peter Dinklage forstår at levere sarkastiske replikker som få andre i fx 'Game of Thrones'. Endelig spiller Michelle Monaghan den handlekraftige oberstløjtnant Violet.

'Pixels' er instrueret af Chris Columbus, som også stod bag Alene hjemme og de to første Harry Potter-film. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.