Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Point Break

Genindspilning af filmen fra 1991 Læs mere
2015
Action
113 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV

I ’Point Break’ får den unge FBI-agent, Johnny Utah, til opgave at infiltrere en gruppe ekstremsportsudøvere, der mistænkes for at stå bag en række udspekulerede røverier.

Under ledelse af den karismatiske Bodhi bryder gruppen ind hos miljøskadelige virksomheder, og afleverer pengene tilbage til ofrene i en slags moderne Robin Hood-manøvre.

Utah bliver hurtigt del af Bodhis hold og må nu navigere mellem det nye venskab og rollen som ordenshåndhæver - alt imens han skal mestre snowboarding, wingsuits, klatring, motocross og ikke mindst surfing på højt niveau.

’Point Break’ er en genindspilning af Kathryn Bigelows film fra 1991 med Patrick Swayce og Keanu Reeves i hovedrollerne. 

Bodhi og Utah spilles denne gang af Édgar Ramírez og Luke Bracey, mens surfing erstattes af alverdens mest dødsensfarlige sportsgrene i en film, der ligesom Fast & Furious-serien kombinerer halsbrækkende stunts med en klassisk katten efter musen-fortælling. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.