Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Potiche

Fransk komedie med Catherine Deneuve og Gérard Depardieu Læs mere
2011
Komedie
103 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I 'Potiche' (Trofæ-fruen) spiller Catherine Deneuve Suzanne Pujol, en lydig og perfekt kone der med farverige outfits og højt hår får sin mand og deres fælles hjem til at stråle. Hun er er indbegrebet af en trofæhustru (une potiche).

Ægtemanden Robert er ved at køre sin paraplyfabrik i sænk. Da fabrikkens arbejdere går i strejke og kidnapper Robert, som efterfølgende får et hjerteanfald, må Suzanne pludselig smide skåneærmerne og tage chefhatten på.

For at stå stærkere allierer hun sig med byens kommunistiske borgmester, Maurice (Gérard Depardieu), der også er hendes tidligere bejler.

Suzanne viser sig til alles store overraskelse at være en ekstraordinær og dygtig forretningskvinde med tæft for kreative dynamikker og medarbejdertrivsel. Så da Robert vender tilbage i topform efter sin restitution, kommer der for alvor gang i kampen om passioner og ikke mindst - positioner.

'Potiche' er instrueret af François Ozon ('Swimming Pool', '8 kvinder og et mord', '5x2', 'Under sandet').

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.