Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

A Prairie Home Companion

Ny film af Robert Altman Læs mere
2006
Komedie
106 min
Kan streames på
SF Anytime

Filmen 'A Praire Home Companion' handler om Gerrison Keillor som er vært og tovholder på det underholdende og populære radiovarieté-show, A Prairie Home Companion, der er blevet transmitteret i tre årtier, live fra Minnesota.

Keillor er en levende legende i amerikansk showbizz, og har selv fiktionaliseret og omskrevet radioshowet til et filmmanus, som i Robert Altmans iscenesættelse er blevet en varm og underfundig komedie/musical om livet backstage.

The Johnson Sisters, som programmets lyttere vil kende, spilles af Meryl Streep og Lily Tomlin, og de ligeså legendariske syngende cowboys, Lefty and Dusty, ageres af Woody Harrelson og John C. Reilly.

Filmens parodiske fremstilling af showet tager sin begyndelse en dag, hvor det annonceres, at F. Scott Fitzgerald-Teatret i Minnesota, hvorfra programmet transmitteres, er blevet opkøbt af en ejendomsspekulant fra Texas (Tommy Lee Jones), og skal lukkes til fordel for en parkeringsplads.

'A Praire Home Companion' er en stjernespækket komedie film omkring country musik.

Rating star
2.9
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.