Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Private Lessons

I Private Lessons' står den 16-årige tennisentusiast Jonas over for endnu engang at skulle gå en klasse om, med mindre han terper som en gal over sommeren. Derfor siger han velvilligt ja til tre ældre venner af familien, der tilbyder at hjælpe ham gennem eksamenslæsningen. Hans forældre, der er skilt, bruger det meste af deres tid på at finde sig til rette i deres respektive tilværelser. De overlader ubekymret Jonas i vennernes varetægt, og snart terper han mere end blot matematik.

Leg blandes med alvor og alvor med leg, mens instruktøren Joachim Lafosse langsomt fjerner sikkerhedsnettet under sin unge hovedperson (imponerede spillet af debutanten Jonas Bloquet), der må tage sine første favntag med voksenlivet med bind for øjnene og bukserne nede om haserne. Der er ingen moralske opsange i Lafosses skildring af, hvad der uvægerligt sker, når drifterne leger lystigt med følelseslivet.
Rating star
1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.