Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Prodigy

Overnaturlige kræfter på spil? Læs mere
2019
Gyser
92 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

Gyseren 'The Prodigy' handler om ønskebarnet Miles, som har en usædvanlig begavelse og taler tidligere og kommer tidligere i skole end de andre børn.

Miles' mor Sarah er bekymret over, at han ikke er særlig god til at få venner. Da vidunderbarnet pludselig eksploderer på skolen i en voldelig episode, bliver hun nødt til at søge psykologhjælp.

Først spekulerer psykologen på, om Miles er blevet udsat for noget belastende i familien. Herefter sætter hun Sarah i forbindelse med en fremtrædende psykolog ved navn Dr. Jacobson, hvis speciale er børn, der synes at indeholde mere end et lille barn som regel ville gøre.

Da sønnens opførsel i stigende grad begynder at grænse mod det forstyrrende, frygter moderen, at overnaturlige kræfter kan være på spil.

'The Prodigy' tager arven op efter film som Rosemary's Baby og Exorcisten, hvor mødre - med rette - er bekymrede for, hvad der sker med deres børn.

Drengen Miles spilles af samme skuespiller, som portrætterede lille Georgie i gyser-hittet It.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.