Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Project Iceman

En helt ufattelig rejse Læs mere
2022
Dokumentar
110 min

Dokumentarfilmen 'Project Iceman' handler om den danske Anders Hofman Laursen, der i vinteren 2020 gennemførte verdens første triatlon på Antarktis – en såkaldt ICEMAN.

Forestil dig at svømme 3,9 km i iskoldt hav… at cykle 180 km på en gletsjer… og at løbe 42,2 km i en snestorm! Det var netop, hvad Hofman Laursen formåede på verdens koldeste kontinent.

I 'Project Iceman' følger vi den helt almindelige fyr fra Haslev på Sydsjælland, der beslutter sig for at udfordre sig selv og vores fælles opfattelse af hvad, der er fysisk muligt. Vi er med på hans ufattelige rejse - fra han som 27-årig får idéen til "The Iceman", til han løber over målstregen 2½ år senere.

Anders og hans ekspeditionshold kæmper for overlevelse i den barske og uforudsigelige natur på Antarktis, hvor den danske "ismand" begiver sig ud i den bælgmørke antarktiske nat, kold og udmattet, og på grænsen til at give op.

'Project Iceman' er en film om menneskeligt gå-på-mod, stålsat viljestyrke og erkendelsen af at vores opfattelse af, hvad der er fysisk muligt, ofte er vores største begrænsning. 

 

Rating star
5.8
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.