Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Promised Land

Matt Damon i drama af Gus Van Sant Læs mere
2013
Drama
106 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay

I Gus Van Sants nye drama rejser Steve Butler, der er sælger for et naturgas-selskab, i arbejdsøjemed til en lille by for at købe land, sammen med firmaets forhandler, Sue Thomanson. 

Selskabet vil gerne udnytte de tilgængelige ressourcer, og eftersom byen er ramt af den økonomiske nedgang, står Butler og Thomanson umiddelbart overfor en nem opgave - lige indtil en lokal skolelærer begynder at tage kampen op med støtte fra en græsrodsbevægelse.

Butler er nu fanget mellem sit professionelle virke og hvad, der måske, er det rette at gøre.

Manuskriptet til 'Promised Land' er skrevet af Matt Damon, der vandt en Oscar for sit forlæg til Good Will Hunting (1997), og John Krasinski (Away We Go), som begge medvirker i filmen. 

'Promised Land' er instrueret af Gus Van Sant, der i sin tid gav Damon sit gennembrud med netop 'Good Will Hunting', men som også har lavet moderne klassikere som 'My Own Private Idaho' (1991), 'Elephant' (2003) og Milk (2008).

 

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.