Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Purge: Anarki

Mere udrensning og kaos Læs mere
2014
Thriller
103 min
Kan streames på
Amazon Prime Google Play SF Anytime Netflix Rakuten TV Blockbuster

Filmen 'The Purge: Anarki' fortsætter med den usædvanlige tradition fra The Purge, og det er endnu engang tilladt at begå mord og udøve vold i de 12 timer, udrensningen står på.

Langt de fleste Los Angeles-borgere låser sig inde i deres topsikrede huse for at nyde nattens voldelige begivenheder på deres fladskærme, men aftenen begynder anderledes uhyggeligt for et ungt par, da deres bil bryder sammen langt fra deres bopæl. 

For at overleve natten slår de sig sammen med en mor og datter på flugt fra deres ødelagte hjem og en politibetjent, der frivilligt er gået på gaden for at hævne mordet på sin søn. 

Hollywood forstår at smede, mens jernet er varmt. For kun et år siden blev ’The Purge’ et uventet hit i de amerikanske biografer takket været sit enkle, voldelige plot, og fortsættelsen er allerede en endnu større succes end originalen.

James DeMonaco har skrevet og instrueret historien om den årlige begivenhed, hvor ordensmagten sætter loven i parentes, så befolkningen kan komme af med sine frustrationer og myrde løs. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.