Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

QEDA

Fremtidens København Læs mere
2017
Drama
87 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio iTunes Viaplay

Science fiction-dramaet 'QEDA' foregår i København i år 2095, hvor en miljøkatastrofe har fået havene til at stige.

Alt naturligt ferskvand er forsvundet, og menneskeheden står overfor et uundgåeligt endeligt. Efterretningschefen Fang Rung får til opgave at finde en løsning.

Gennem molekylær deling splittes Rung i to, hvorefter hans ene halvdel, Gordon Thomas, bliver sendt tilbage til København anno 2017, hvor videnskabskvinden Mona Lindkvist mistede banebrydende forskning, som kunne løse klimakatastrofen.

Rung mister kontakten til Thomas, og derfor må han selv rejse tilbage i tiden, men det er en farlig mission, for selv den mindste ændring kan have skæbnesvangre følger.

'QEDA' er et sjældent dansk bud på en science fiction-film. Dramaet præsenterer en dystopisk fremtid, hvor Københavns gader er oversvømmede, og folk bliver syge på stribe. Problemstillingen er dog yderst relevant med politiske diskussioner om klimaforandringer på dagligt basis.

Filmen er dokumentaristen Max Kestners første fiktionsspillefilm, og man kan mærke inspirationen fra klassiske sci-fi-værker som Blade Runner og Solaris. (Copyright: kino.dk)

Rating star
3.2
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.