Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

A Quiet Place 2

Den mindste lyd kan dræbe dig Læs mere
2021
Gyser
96 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Gyserfilmen 'A Quiet Place 2' er opfølgeren til den populære A Quiet Place fra 2018, hvor verden er blevet invaderet af glubske monstre, som kommer frem og dræber ved selv den mindste lyd.

Efter begivenhederne i den første film bevæger Evelyn og hendes børn sig væk fra deres engang trygge hjem med et håb om, at de kan dele deres nyfundne våben mod monstrene med andre overlevende.

De uhyggelige bæster udgør dog ikke den eneste trussel i den post-apokalyptiske verden, og spørgsmålet lyder nu, om de mennesker, der er tilbage, overhovedet er værd at redde?

I rollen som moderen Evelyn ses igen Emily Blunt, som denne gang får selskab af Cillian Murphy, der især er kendt fra 28 dage senere, Inception og Christopher Nolans Batman-trilogi.

'A Quiet Place 2' er som den første film skrevet og instrueret af John Krasinski. Brugen af gysende stilhed kan også opleves i thrilleren Don't Breathe. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.