Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Racer and the Jailbird

En gangster og racerkører Læs mere
2018
Drama
130 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio

Kupfilmen 'Racer and the Jailbird' følger den stormfulde romance mellem en gentleman-tyv og en sexet kvindelig racerkører.

Gino, en altid elegant og kontrolleret mand, der arbejder på den forkerte side af loven, mister langsomt fodfæstet, da han møder den unge professionelle fartdjævel Bénédicte.

Affæren tager hurtigt fart, men da et farligt kup i Bruxelles nærmer sig, begynder de barske realiteter at komme på tværs af lidenskaben. Snart er både forholdet og deres respektive liv sat på spil.

'Racer and the Jailbird' var sidste års belgiske Oscar-kandidat og genforener også to af landets største talenter med Bullhead-instruktøren Michaël R. Roskam og Hollywood-skuespilleren Matthias Schoenaerts, der senest medvirkede i Red Sparrow.  

Filmens kvindelig hovedrolle, Adèle Exarchopoulos, har tidligere høstet priser og ros for sin medvirken i Adéles liv - Kapitel 1 & 2.

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.