Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Radio

2004
Drama
109 min

Den unge James Robert Kennedy, kaldet Radio, er lidt af en særling. Han har fået sit øgenavn på grund af sin samling af gamle radioapparater, men han taler aldrig med nogen.
En dag brydes tavsheden, da en af byens mest respekterede spidser - fodboldtræneren Harold Jones - henvender sig til Radio. Harold er vedholdende, og langsomt vokser et venskab frem mellem de to.
En ny verden åbnes for dem begge. Harold inviterer Radio med til fodboldtræning og introducerer ham for spillerne. Og Radio får Harold til at indse, at der er flere glæder i livet end at være fodboldtræner.
Da Radios mor dør, forsøger flere at få ham anbragt på et hjem, men Harold kommer sin ven til undsætning. Det betyder imidlertid, at han bliver tvunget til at tage en svær beslutning, der både vil få indflydelse på hans venskab med Radio og på hans karriere som foldboldtræner…

Rating star
5.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.