Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Rampage Out of Control

Arkadespil med The Rock Læs mere
2018
Action
107 min
Kan streames på
SF Anytime HBO Max Viaplay Rent & Buy Blockbuster Rakuten TV

Actionfilmen ‘Rampage Out of Control’ har Dwayne Johnson i hovedrollen som primatologen og dyrepasseren Davis Okoye, der har et helt særligt bånd til den tamme albino-gorilla George.

Men da et ulovligt eksperiment løber helt af sporet, afstedkommer det, at den ellers rolige George samt en vild ulv og en krokodille muterer til enorme og aggressive bæster, der spreder død og ødelæggelse på deres vej gennem Nordamerika.

Davis Okoye må nu sammen med genforskeren Kate Caldwell forsøge at hjælpe George samt ikke mindst at stoppe de andre dræberdyr fra at forårsage mere ravage, mens folkene bag de farlige eksperimenter skal holdes til regnskab for deres ulovligheder.

Dwayne Johnson, der også er kendt under navnet The Rock, er en af vor tids vel nok største actionstjerner og har senest vist sine svulmende muskler frem i action-komedien Jumanji: Welcome to the Jungle.

'Rampage Out of Control' er løst baseret på arkadespillet 'Rampage' fra 1980'erne. (copyright: kino.dk).

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.