Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Rastløs

Bipolar i et parforhold Læs mere
2022
Drama
117 min
Kan streames på
Blockbuster

Det intime franske familiedrama 'Rastløs' handler om Leïla og Damien, der er dybt forelskede i hinanden, og parret har et stærkt og lidenskabeligt forhold.

Ægteparret lever på landet i et idyllisk hus med deres søn Amine. Hun renoverer møbler, og han er kunstner. Damien er bipolar, og hans psykiske tilstand forværres, som han kommer mere og mere ud af balance med sig selv.

Familien lider under Damiens hurtigt skiftende tilstande, og det er ikke til at regne ud, hvornår han går fra den glade, energiske og legesyge far og kunster, til den maniske og depressive mand, der til tider kræver indlæggelse.

Situationen ender med at blive for meget for Leïla, der ikke længere orker at skifte mellem sine mange roller som hustru, mor og sygeplejer. Deres ægteskab er på kanten til at briste, og det tidligere passionerede samliv mellem Damien og Leïla er ved at falde fra hinanden.

Filmen er instrueret af Joachim Lafosse, der senest var biografaktuel herhjemme med Efter kærligheden i 2017. 'Rastløs' var nomineret til Den Gyldne Palme på Cannes Film Festival i 2021, hvor den tabte til Titane.

Også film som Silver Linings Playbook, 'Touched with Fire' og Eternal Sunshine of the Spotless Mind skildrer passionerede forhold, der påvirkes af psykiske lidelser.

Rating star
6
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.