Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Raz Jeszcze Raz (eng. undertekster)

Komedie
95 min

Endelig efter 20 år genforenes klassekammeraterne. Lejligheden byder sig, da en af dem skal giftes, og der skol holdes polterabend. Da de mødes i deres hjemby Sopot, viser det sig, at brudgommen er død i en ulykke, og vennerne skal nu overveje, om de vil blive til begravelsen. Trods en vis portion forbehold til at begynde med, beslutter de sig for at blive, og da de finder stoffer i den afdødes lejlighed, tager de i byen. Men ikke alene. Det var jo meningen, at de skulle være sammen alle sammen, så de stjæler deres vens aske og tager ham med ud at feste. 

Og det er blot begyndelsen på deres Sopot-eventyr. Det er som altid sjovt at være sammen, de hygger sig og hører musik fra deres og vores ungdom! Vi kommer til at høre Kobranocka, Obywatel G.C og Liroy! En komedie som skabt til efterårsløjer, fuld af liv og solferiestemning. 

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.