Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

’Razzia’ refererer på flere måder til Bogart-klassikeren ’Casablanca’ (1942), hvor der kæmpes imod en totalitær ideologi, nazismen. Her er det i stedet social uretfærdighed, korruption, kvindeundertrykkelse og homofobi, der er i fokus, og de sociale problemstillinger har før været i fokus hos filmens prisvindende instruktør. Den frygtløse Nabil Ayouch fokuserer ofte på, og har en lang række kontroversielle film bag sig, bl.a. ‘Horses of God’ (2012) om selvmordsbombere og den i hjemlandet forbudte ’Much Loved’ (2015), der følger en gruppe prostituerede kvinder i Marokko. Vi følger en række mennesker som bl.a. må kæmpe imod.

”Med sin overflod af visuelt og følelsesmæssigt udbytte er Nabil Ayouchs film et must for alle, der interesserer sig for modig filmkunst, der tør påtage sig at forklare, hvad der sker i verden lige nu,” skrev filmbladet Screen.

Rating star
6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.