Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Reaching for the Moon

Kærlighed mellem to ikoniske kvinder Læs mere
2013
Drama
118 min

'Reaching for the Moon' foregår i 1950erne, hvor den amerikanske digter Elizabeth Bishop rejser til Brasilien for at komme fri af en skriveblokade. Her møder hun arkitekten og levekvinden Lota de Macedo Soares, der fører et selvstændigt og frisindet liv i kontrast til tidens idealer.

Den usikre og tilbageholdne Elizabeth betages af Lotas impulsive væsen. Snart vokser kærligheden mellem dem, og Elizabeths digtning blomstrer. Men kan Elizabeth holde sine indre dæmoner i skak, og kan de to kvinder holde liv i kærligheden, når den møder modstand?

Dramaet 'Reaching for the Moon' er baseret på Carmen Olivieras biografi 'Rare & Commonplace Flowers', der fortæller om den Pulitzer-prisvindende poet, Elizabeth Bishops, stormfulde kærlighedsliv.

I rollen som Bishop ses Miranda Otto, der er bedst kendt som Eowyn i Ringenes Herre-filmene, The Two Towers (2002) og The Return of the King (2003). 

'Reaching for the Moon' er instrueret af Bruno Barreto, der har lavet flere film i Hollywood, bl.a. View from the Top (2003) med Gwyneth Palthrow, og var i en længere periode gift med Steven Spielbergs ekskone Amy Irving.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.