Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Reality

Tv og paranoia Læs mere
2013
Drama
116 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I komedie-dramaet 'Reality' overtales fiskehandleren Luciano af sin familie til at stille op i 'Big Brother', da der holdes audition i byen.

Prøverne går godt, og drømmen om rigdom og berømmelse vokser. Men ventetiden gør Luciano desperat, og han er overbevist om, at TV-stationen overvåger ham for at tjekke, om han er egnet til Big Brother-huset. Luciano sætter sig således for at bevise dette ved at ændre sin adfærd markant.

Han sælger sin fiskehandel og begynder at forære ting væk til de fattige. Familien konfronterer ham med virkeligheden, men Lucianos virkelighed er allerede en helt anden. 

Italienske Matteo Garrone slog bredt igennem med gangsterfilmen 'Gomorra' (2008), der var et brutalt og realistisk indblik i Napolis mafia. Tonen i 'Reality' er lettere, men Napoli danner stadig ramme om begivenhederne. 

'Reality' stiller skarpt på påvirkningen fra reality-TV som 'Big Brother', der har influeret en hel generations medievaner i over ti år. Samtidig er filmen inspireret af den italienske mesterinstruktør Federico Fellinis værker, navnlig klassikeren 'La dolce vita' fra 1960.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.