Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Redoubtable

107 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime
Fallback image

Hazanavicius’ biopic om Godard, 'Redoubtable', er baseret på skuespilleren Anne Wiazemskys erindringsroman ‘Un an aprés’. Hun var gift med Godard og havde hovedroller i flere af hans film. ’Redoutable’ foregår i 1968 under de store arbejder- og studenterdemonstrationer i en periode, hvor Godard angiveligt havde en filosofisk og kunstnerisk nedsmeltning. Vi oplever også årets spektakulære lukning af Cannes Film Festival.

‘Redoutable’ er for det meste en munter parodi (den kejtede Godard taber og ødelægger for eksempel hele tiden sine briller), men skifter halvvejs til en mørkere tone, da den store instruktør bliver en del af protestbevægelsen. Han følger et ’nihilistisk’ spor, mister forbindelsen til sit publikum og afviser sin kone. En af de fine ting ved filmen er de underholdende ‘meta-scener’, der er inspireret af Godards film. Man ser for eksempel de to hovedkarakterer gå splitternøgne rundt i deres lejlighed, mens de snakker om, hvorvidt de ville stille op til nøgenscener i en film. I en anden sekvens viser undertekster, hvad de i virkeligheden tænker på, mens de taler.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.