Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Rejsen til jordens urtid - Zeman

1969
‘Rejsen til jordens indre’ er en hyldest til barndommens fantasi, videnskabelig nysgerrighed og Jules Vernes forunderlige verden. Den tjekkiske instruktør og animator Karel Zeman fletter fejlfrit rigtige skuespillere sammen med stop-motion, 2D-animationer og dukkeføring.

Fire skoledrenge tager på opdagelsesrejse i de forskellige urtider, verden har været igennem. De tager striktrøje og hue på, og så padler drengene ellers gennem et hul i en klippe og ind i istiden, rejsen er begyndt! Dinosaurer, mammutter og øglefugle møder de på deres vej. Det hele er et vidunderligt mix af Far til 4 og De Fem tilsat Karel Zemanske animationer og filmtricks.

Vi viser en flot digital restaureret udgave af ‘Rejsen til jordens urtid', som er en del af projektet 'Restoring The World of Fantasy'. Projektpartnere er The Czech Film Foundation, The Karel Zeman Museum og Czech Television i samarbejde Universal Production Partners.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.