Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Rendition

1. klasses thriller med Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal og Meryl Streep Læs mere
2007
Thriller
123 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I thrilleren 'Afsløringen' bliver CIA-analytikeren Douglas Freeman (Jake Gyllenhaal), der har base i Nordafrika, tvunget til at sætte spørgsmålstegn ved sit job, da han er vidne til en yderst brutal afhøring udført af det hemmelige, nordafrikanske politi.

Den afhørte er den egyptisk-fødte amerikaner Anwar El-Ibrahimi (Omar Metwally), der arbejder som kemi-ingeniør i USA. Anwars familie emigrerede til USA, da Anwar var dreng, og nu mistænkes han for at være hjernen bag et terrorangreb.

Anwars gravide kone, Isabella (Reese Witherspoon), aner intet om dette forhør, og hun gør alt, hvad hun kan for at finde sin forsvundne ægtemand. Tilsyneladende er Anwar forsvundet på mystisk vis under en flyvetur fra Cape Town til Washington.

Isabella henvender sig til sin gamle collegeven, Alan Smith (Peter Sarsgaard), der har gode, politiske forbindelser, da han arbejder for senator Hawkins (Alan Arkin).

Efter at have undersøgt sagen nærmere kan Hawkins afsløre, at Anwar – efter CIAs terrorchef Corrinne Whitmans (Meryl Streep) ordre – er blevet overført til et hemmeligt fængsel med henblik på afhøring om terrorvirksomhed.

Og for at gøre ondt værre kan Hawkins også afsløre, at chefen for det hemmelige fængsel, Abasi Fawal (Igal Naor), selv tumler med personlige problemer, da hans datter er kæreste med en islamisk fundamentalist...

'Afsløringen' er en politisk thriller instrueret af Gavin Hood, der stod bag Oscar-vinderen 'Tsotsi'.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.