Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Reset (uden undertekster)

2021
Dokumentar
85 min

Efter et år med dramatiske forandringer og vedvarende social afstand tager 'Reset' et globalt publikum på en rejse jorden rundt. Set gennem øjnene på unge mennesker, der har besluttet at give deres liv helt særlig mening, deler karismatiske og inspirerende mennesker - fra polarcirklen til de hvide sandstrande i Fransk Polynesien - en fælles opfattelse af et liv dedikeret til udendørs ekstremsport med et særligt bånd til naturen.

'Reset' er optaget med henblik på det store lærred og viderebringer et budskab om positivitet, hensyn og forbindelse til vores ligesindede og vores miljø. Denne længe ventede start på en frisk byder på en ny måde at se på verden, som vi ellers kender så godt.

Med i 'Reset' er ekstremsport-udøverne Davide Carrera (fridykning), Krister Kopala (snowboarding), Nikolai Schirmer (ski), Jamie Lee og Malachi Templeton (speed flyvning), Matahi Drollet, Vahine Fierro, Lorenzo Avvenenti og Tikanui Smith (foil surfing).

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.