Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Resident Evil: Extinction

Hardcore zombie-action i Nevadas ørken med Milla Jovovich Læs mere
2007
Action
94 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV

Da 'Resident Evil: Extinction' tager sin begyndelse, er der gået tre år.

Den T-virus, som The Umbrella Corporation slap ud, har forvandlet det meste af Jordens befolkning til zombier. Resten er døde… eller lever et omflakkende liv i konstant søgen efter konserves, benzin og andre fornødenheder.

Claire (Ali Larter) holder med held sammen på sin lille gruppe af overlevende, der konstant er i bevægelse med deres karavane af pansrede køretøjer. Men de har ikke noget mål… ikke før Alice (Milla Jovovich) dukker op. Hun giver dem håb om, at der måske er et sted i Alaska, hvor T-virussen ikke har hærget.

Alice er den enlige overlevende, der dukkede op fra Umbrellas underjordiske forsøgslaboratorium, hvor virussen blev skabt. Hun har kæmpet sig ud af kløerne på Umbrella og overlevede flugten fra Raccoon City, som var inficeret med blodtørstige zombier.

Efter Umbrellas genetiske eksperimenter er Alice i besiddelse af ufattelige kræfter, som dog også er en sladrehank, der kan afsløre hendes position for den mægtige Umbrella Corporation.

I tredje kapitel af 'Resident Evil'-trilogien – baseret på computerspillet af samme navn - tager instruktøren Russell Mulcahy handlingen ud i den brændende ørkensol, hvor Milla Jovovich som Alice får selskab af Oded Fehr, Ali Larter og Mike Epps som andre seje overlevere.

'Resident Evil: Extinction' har manuskript af Paul W.S. Anderson.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.