Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Riddick

Riddick mod rumvæsner Læs mere
2013
Action
119 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

I filmen 'Riddick' er titelkarakteren Riddick blevet efterladt på en livløs, solhærget planet i den tro, at han var død.

Der går dog ikke lang tid, før han må kæmpe for sit liv mod fjender mere dødbringende end noget menneske, han har mødt. Riddicks eneste mulighed for at overleve er at aktivere et katastrofesignal og derved tilkalde lejesoldater, der inden længe ankommer til planeten.

Første rumskib, der lander, har en ny race af ekstremt dødsensfarlige og voldelige soldater om bord, imens kaptajnen på det andet fartøj har et personligt regnskab at gøre op med Riddick.  Men tiden er ved at løbe ud, for en kraftig og fatal storm er på vej - og Riddicks forfølgere vil ikke forlade planeten uden hans hoved som trofæ.

’Riddick’ er det tredje kapitel i den franchise, der startede med den intense ’Pitch Black’ (2000) og fortsatte med ’The Chronicles of Riddick’ (2004), som lagde mere vægt på science fiction-elementet end tidligere.

Vin Diesel, der også er frontfigur i en anden populær filmserie, ’The Fast and the Furious’, spiller titelrollen som den toptrænede antihelt, der kan se i mørke - et element der også spiller en vigtig rolle i ’Riddick’. David Thowy, der både har skrevet og instrueret de to første film om Riddick, har tidligere stået bag manuskriptet til bl.a. ’The Fugitive’ (1993) og ’Waterworld’ (1995).

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.