Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

'A River Below' er en colombiansk-amerikansk afsøgende dokumentar om fredningen af den udrydningstruet floddelfin i Amazonas. Det massive fiskeri i Amazonas presser den unikke, lyserøde floddelfin mod udryddelse. Det ellers nysgerrige og tillidsfulde dyr bliver jaget og dets kød brugt som lokkemad til at fange ådselsfisk – en fladpandet malle, som bliver eksporteret i tonsvis. Delfinen forsvinder fra Amazonas’ floder og hele artens overlevelse er på spil. Billederne af Amazonas og de adrætte delfiner sætter grund for dokumentaren af Mark Grieco.

’A River Below’ kommer helt tæt på den kendte brasilianske biolog og tv-vært Richard Rasmussen (ja, han har danske aner), der filmede drabet af en gravid floddelfin, som blev sendt i primetime i det populære brasilianske tv-show ’Fantástico’. Fredningen af mallen skete natten over, men var det i alles bedste interesse at frede den fladpandede malle? Dette dilemma kommer til livs, da filmholdet præsenterer den excentriske biolog for de indfødte fiskeres vrede over, at deres eneste indtægtskilde forsvinder ved fredningen af ferskvandsfisken. Grieco bringer et paradoksalt dilemma i centrum: hvem har mest brug for beskyttelse - dyrene eller menneskene?

Rating star
2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.