Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Rocks

Prisvindende drama Læs mere
2021
Drama
93 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Rocks' handler om teenageren Shola Omotoso - der af sine venner kaldes Rocks - og hendes lillebror Emmanuel.

En dag ændrer deres verden sig radikalt, da Rocks og brorens alene-mor fra den ene dag til den anden vælger at forlade dem med blot et brev og en konvolut med penge som farvel.

Således må Rocks påtage sig rollen som voksen for at passe på Emmanuel, men også at få en svær hverdag til at hænge sammen. De to vælger nemlig ikke at sige noget til omverdenen om deres ulykkelige situation for at slippe for myndighedernes indblanding.

Det er dog langt fra let at få det hele til at fungere for Rocks, der snart finder sig i en umulig situation, selvom hendes tætte flok af veninder gør, hvad de kan for at hjælpe hende og broren.

'Rocks' er instrueret af Sarah Gavron, der også står bag det prisvindende drama Suffragette med Carey Mulligan, mens denne film både har vundet og er blevet nomineret til adskillige priser. Bl.a. har 'Rocks' vundet Best British Independent Film ved British Independent Film Awards. (copyright: kino.dk)

Rating star
2.8
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.