Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

A Room with a View (1985)

Romantik for fulde følelser Læs mere
Drama
117 min

Firenze er aldrig set smukkere end i 'Værelse med udsigt' - James Ivorys skildring af overklassekærlighed i en tid med kniplingeparasoller og 5 o’clock tea, inden turisterne for alvor rykkede ind i byen.

”Enhver by har sin egen duft,” bliver filmens hovedperson, den usyldsrene engelske Lucy Honeychurch (Helena Bonham-Carter), belært af en af gæsterne på pensionat Bartolini i starten af 1900-tallet. Og hun får rig lejlighed til at indsnuse Firenze, mens vi bevæger os via Ponte Vecchio over Arno-floden, til Giottos overjordiske freskoer og Dantes grav i Santa Croce-basilikaen, inden Lucy ganske passende besvimer på den L-formede Piazza delle Signoria.

Med pince-nez-brille og stråhatten på sned demonstrerer Daniel Day-Lewis sit sarkastiske og intellektuelt overlegne vid - hans overbevisende skuespilpræstation som pralhals og Lucy Honeychurchs forlovede kickstartede karrieren.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.