Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Rose Maker

Modsætninger mødes blandt roser Læs mere
2021
Komedie
94 min
Fallback image

Filmen 'The Rose Maker' handler om Eve og hendes rosenfarm, der har været en af verdens mest hyldede skabere af nye roser.

Nu ligger gården stille hen, og hendes livsværk er på grænsen til at gå enten bankerot eller blive opkøbt af områdets største gård. Men Eve er en stolt kvinde og nægter at give op. Hendes sekretær skaffer tre medarbejdere fra den lokale jobformidling.

De skal alle i jobtræning og er derfor billig arbejdskraft. Til gengæld har de absolut ingen forstand på roser, så det ser sort ud for Eve.

Men lige så stille opstår der en gensidig forståelse de 4 imellem, af, at de har brug for hinanden for at lykkedes – som virksomhed og som mennesker. Og sammen lægger de en umulig plan, som skal redde gården fra konkurs.

Komedien er en klassisk feel-good film i stil med De urørlige, hvor modsætninger mødes i en verden af smukke roser og guddommelige dufte.

 'The Rose Maker' afventer dansk premieredato.

Rating star
2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.