Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Runner Runner

Thriller med Ben Affleck og Justin Timberlake Læs mere
2013
Thriller
91 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Amazon Prime Blockbuster Rakuten TV

Filmen 'Runner Runner' handler om den fattige matematikstuderende Richie. Da et poker-site frarøver alle hans uddannelsespenge, tager han sagen i egen hånd.

Snart sidder Richie på et fly på vej til Costa Rica for at opsøge manden bag sitet, milliardæren Ivan Block. Da de endelig mødes, imponeres Ivan af den unge mands gå-på-mod og beslutter sig for at tage ham under sine vinger.

Richie oplever pludseligt det liv i sus og dus, som han altid har drømt om, men samtidig skal han navigere rundt i industriens underverden, der er lige så farlig, som den er luksuriøs.

Da Richie pludseligt kontaktes af FBI, må han erkende, at han er ude, hvor han ikke kan bunde… og at huset altid vinder.

’Runner Runner’ er en thriller om snyd og bedrag af instruktøren bag den veldrejede ’The Lincoln Lawyer’ fra 2011. Brad Furmans nye film har to af Hollywoods mest eftertragtede mænd i de bærende roller, Justin Timberlake (Friends with Benefits), der laver film sideløbende med sin musikkarriere, og Ben Affleck (Argo), der på det seneste har høstet stor succes som instruktør.

Gemma Arterton (Prince of Persia: The Sands of Time) spiller sexet femme fatale, mens Anthony Mackie (Gangster Squad) er FBI-agenten, der jagter internettets gamblingforbrydere.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.