Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

San Andreas

The Rock på redningsaktion Læs mere
2015
Action
107 min
Kan streames på
SF Anytime Netflix Rakuten TV Blockbuster

I katastrofefilmen 'San Andreas' bliver Californien ramt af et kæmpemæssigt jordskælv, efter kontinentalpladerne ved San Andreas-forkastningen støder sammen.

Ødelæggelserne er massive overalt på Vestkysten, og helikopterpiloten Ray sætter sammen med hans ekskone Emma ud på en rejse fra Los Angeles til San Francisco for at redde deres datter Blake.

Redningsmissionen bliver dog mødt af utallige udfordringer, der både tæller de ydre farer og interne stridigheder.

Dwayne "The Rock" Johnson, den næstbedst betalte skuespiller i Hollywood, har hovedrollen i actionfilmen 'San Andreas', hvor han har skiftet de hurtige biler fra Fast & Furious-serien ud med en redningshelikopter.

Filmen byder på storslåede ødelæggelser i stil med Roland Emmerichs 2012, mens historien primært er forankret i en enkelt families desperate kamp for overlevelse og for at finde sammen. "The Rock" får følgeskab af bl.a. Carla Gugino, Alexandra Daddario og Paul Giamatti. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.