Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Sange fra skoven

Følg melodien Læs mere
2014
Dokumentar
98 min

Dokumentarfilmen 'Sange fra skoven' handler om amerikaneren Louis Sarno, der for 25 år siden hørte for 25 år en sang i radioen og fulgte melodien til de centralafrikanske  regnskove. Her optog han over 1.000 timer med Bayaka-pygmæernes musikalske univers og endte med at blive en integreret del af deres samfund.

Louis fik endda sønnen Samedi med en af de lokale, men barnet var alvorligt sygt, og Louis svor, at han ville tage ham med tilbage til USA, hvis han overlevede. Nu er tiden kommet, hvor Louis tager sin søn med tilbage til New York.

Dokumentaren ’Sange fra skoven’ følger Louis Sarnos rejse, og hvordan hans tilbagevenden til sit gamle samfund får ham til at overveje sin nye plads i den globaliserede verden samt indse, at kontakten hertil er det eneste håb for pygmæfolkets overlevelse.

Kontrasterne mellem de to verdener bringer også snart uundgåelige spørgsmål på banen for far og søn, hvilket synes at være instruktøren Michael Oberts hovedfokus. (copyright: kino.dk)

Rating star
2.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.