Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Sangklubben

Om det musikalske fænomen Læs mere
2020
Drama
110 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy iTunes Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Filmen 'Sangklubben' handler om kvinderne på en militærbase i England og har Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne.

Tiden føles lang, og bekymringerne er store, mens deres mænd er udstationerede. Blandt kvinderne på basen er den afmålte Kate og den sprudlende Lisa, som tager initiativ til at lave en fællesaktivitet. Broderi og bogklub skydes hurtigt ned, men ideen om et sangkor vækker begejstring.

Kate elsker flerstemmig sang i et klassisk repertoire, men Lisa vil hellere have fuldt skrald på popnumre, som alle kan synge med på. Da der pludselig opstår et tilbud for koret, gælder det om at lægge uenighederne bag sig og finde en fælles melodi. 

'Sangklubben' bygger på virkelige hændelser, der gjorde græs-enkerne verdensberømte for deres optrædener.

Superstjernen Robbie Williams (ja, ham med 'Angels' og 'Millennium') har skrevet musik til filmen, der er instrueret af manden bag den Oscar-vindende komedie Det' bare mænd.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.