Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Sankt Bernhard Syndikatet

Satirisk dansk komedie Læs mere
2018
Komedie
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes

Filmen 'Sankt Bernhard Syndikatet' følger to danske entreprenører, Rasmus og Frederik, der vil starte en virksomhed i Kina, som avler Sankt Bernhardhunde, da de betragtes som et adelsmærke i østen og forhåbentlig kan indtjene dem store summer.

Rasmus og Frederik møder hinanden til en reunion på deres gamle kostskole, Herlufsholm. Her får den optimistiske Frederik overtalt den mere naive Rasmus til at drage med ud på et forunderligt forretningseventyr til Kina.

Men de har begge deres personlige agendaer på turen, hvor de har en elskværdig +100 kg tung Sankt Bernhardhund med på slæb og konstant udfordres af kulturelle forskelle.

'Sankt Bernhard Syndikatet' er lavet af dokumentaristen Mads Brügger (Ambassadøren), som nu debuterer med sin første fiktionsfilm baseret på et manuskript af Lærke Sanderhoff (Klumpfisken). Filmen benytter sig dog i høj grad af kontrolleret improvisation, og flere af de medvirkende er ikke skuespillere.

Hovedpersonerne spilles af Rasmus Bruun og Frederik Cilius, som er kendte fra deres populære satire radioshow Den Korte Radioavis. Filmen vandt to priser ved den prestigefyldte, amerikanske TriBeCa Filmfestival, herunder for bedste manuskript og bedste mandlige hovedrolle.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.