Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Saw IV

Saven fortsætter sin blodige gang Læs mere
2007
Gyser
95 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

Jigsaw og hans lærling Amanda er døde. De to profileksperter fra FBI, Agent Strahm og Agent Perez ankommer til politidistriktet for at assistere den aldrende Agent Hoffman.

Sammen skal de kæmpe sig igennem Jigsaws efterladte spor og udspekulerede fælder for at samle det sidste bloddryppende puslespil. Den eneste mand der nogensinde er undsluppet Jigsaw, SWAT lederen Rigg meldes pludselig savnet og ender med at blive den sidste brik i fældernes mester Jigsaws perverterede og infame iscenesættelse.

qRigg får 90 minutter til at overleve en perlerække af sammensatte fælder, der blandt andet involverer en gammel ven.

Lykkes det ikke, er konsekvensen døden med tortur som forspil. Riggs jagt rundt i byen efterlader en hel stribe lig og Hoffman og FBI agenterne opdager en række spor, der fører dem til Jigsaws ekskone Jill.

Dukkeførerens sande intentioner afsløres og Jigsaws storslåede og dystre plan udfolder sig som et ondskabsfuldt og genialt puslespil, der binder fortidens, nutidens og fremtidens dødsofre sammen. Selv i graven leder og dirigerer Jigsaw spillet...

'Saw IV' gik direkte ind som nr. 1 i USA.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.