Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Scoop

Scarlett Johansson og Hugh Jackman i en komedie af Woody Allen Læs mere
2006
Komedie
96 min

Den netop afdøde, engelske journalist Joe Strombel er yderst savnet af sine kolleger, fordi han var tæt på at opklare en række mord i London og afsløre morderen, der blev kaldt ”Tarotkortmorderen”. Med Strombels død synes alt hans fodarbejde gået tabt – og dog!

Da den amerikanske journaliststuderende Sondra besøger nogle venner i London, får hun sit livs oplevelse. Under en forestilling med den middelmådige tryllekunstner Splendini, bliver Sondra inviteret op på scenen for at medvirke i et tryllenummer. Sondra får et kæmpe chok, da hun under nummeret bliver kontaktet af Joe Strombels ånd, der indgående fortæller hende om ”Tarotkortmorderen” og indtrængende beder hende om at forfølge historien og afdække sandheden.

Efter forestillingen fortæller Sondra Splendini om sit syn, og han går noget tøvende med til at hjælpe Sondra med at opklare mysteriet.

Sporene fører Sondra og Splendini lige i favnen på den belevne og charmerende aristokrat, Peter Lyman, der hurtigt falder for den kønne Sondra - og omvendt.

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.