Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Second Act

Romantisk komedie med Lopez Læs mere
2019
Komedie
103 min

Den romantiske komedie 'Second Act' handler om den 43-årige Maya Vargas, som på sin fødselsdag kun ønsker sig én ting... en forfremmelse.

Efter 15 år som butiksassistent i et supermarked er hun klar til at komme videre og muligheden byder sig, da hun er den perfekte kandidat til en ledige stilling som manager. 

Maya ender dog med at blive skuffet, da de finder en mand med en MBA i stedet, fordi ledelsen prioriterer bøger over erfaring og forståelse af kundebehov.

Pludselig bliver Maya kaldt til samtale på et meget finere chefjob og imponerer straks med sin viden og erfaring. Men nogen har pyntet på Mayas CV, så nu skal hun ikke kun klare jobbet, hun skal også holde sin fortid skjult. 

'Second Act' er instrueret af manden bag 50 First Dates og har den populære sangerinde Jennifer Lopez i hovedrollen, som tidligere har medvirket i flere rom-koms som bl.a. Storbyens små mirakler.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.