Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Seniorhotellet åbner igen Læs mere
2015
Komedie
122 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Ejeren af The Best Exotic Marigold Hotel, den evigt optimistiske Sonny, drømmer om at udvide sit unikke pensionat til en hotelkæde for ældre mennesker, der ønsker at nyde sine sidste år i Indien.

Projektet viser sig dog at være et ualmindelig stressende projekt for den unge mand, der samtidig står overfor at blive gift med sin smukke Sunaina. Alt imens forsøger hotellets faste beboere at finde hoved og hale i livets store spørgsmål.

Evelyn og Douglas er tydeligvis forelskede, men tør ikke springe ud i et forhold, Madge skal vælge mellem to rige bejlere, Norman har kærestesorger, og samtidig begynder den gnavne, men elskværdige Muriel at nærme sig sin sidste time.

'The Second Best Exotic Marigold Hotel' er fortsættelsen til successen The Best Exotic Marigold Hotel fra 2011. Feel good-filmen er igen instrueret af John Madden og har atter Dev PatelJudi DenchMaggie Smith og Bill Nighy på rollelisten. Den brogede flok får denne gang selskab af sølvræven Richard Gere, der skaber uventet konflikt i de ellers idylliske og eksotiske omgivelser. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.