Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Serena

Periodedrama af Susanne Bier Læs mere
2014
Drama
109 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio

Dramaet 'Serena' foregår i North Carolinas tågede Smoky Mountains lige omkring børskrakket i 1929.

Den ambitiøse George Pemberton er i fuld gang med at opbygge et tømmerimperium, da han møder den smukke Serena, som han forelsker sig hovedkulds i. Parret bliver hurtigt gift, og de aftaler, at intet skal komme i vejen for deres fælles lykke.

Georges yderst handlekraftige hustru er dog en stor mundfuld for hans tilsyneladende loyale makker og bedste ven, Buchanan, som hurtigt begynder at lægge sine egne planer. Ægteparrets forhold bliver yderligere udfordret, da en afsløring fra Georges fortid truer med at ødelægge alt, hvad de har opbygget sammen.

Ron Rashs amerikanske roman fra 2008 ligger til grund for 'Serena', der er Susanne Biers anden film på amerikansk grund efter Things We Lost in the Fire (2007). Instruktøren har samlet flere Hollywood-navne til rollelisten, hvoraf de to hovedpersoner er de mest prominente. Jennifer Lawrence og Bradley Cooper har spillet sammen to gange før, først i den romantiske komedie Silver Linings Playbook (2010), der kastede en Oscar af til Lawrence og en nominering til Cooper, og dernæst i svindler-komedien American Hustle.

Danske David Dencik har en stor birolle som Buchanan, mens Toby Jones, Rhys Ifans, Sean Harris og Kim Bodnia også lægger vejen forbi det østamerikanske bjerglandskab. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.1
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.